Xhestet komerciale: Per t'ju shprehur keqardhjen tone?na lejoni t'ju ofrojme.

dhe sigurisht klientet e pa kenaqur, kan ngritur zerin duke shprehur “revolten.”

Qellimi: Te kene nje xhest komercial nga ana e kompanis ne fjale, ne fund te fundit kur paguan nje sherbim duhet qe ky i fundit te jete jo vetem “available,” por mundesisht perfekt.

Para disa kohesh pata probleme me internetin ne shtepi, dhe si kliente aktive qe jam, telefonin ne dore dhe direkt ankime tek sherbimi i klienteles.
Pas 10 minutash revolte dhe pak ?show,? kompania ne fjale me ofroi muajin e interentit, plus do me dergonin nje karte telefonike qe heres tjeter kur te kisha nje problem mos te paguaja telefonaten.

Pak a shume mendoj se kur shoqerit jane ne faj, te pakten ne Evrope bejne xheste komercjale, biles ndonjehere tregohen edhe mjaft gjeneroze, kenaqesia e klientit eshte e rendesishme por ndoshta mos humbja e klieneteles , besueshmerija e saj, dhe reputacjoni jane prioritare.

Sa e vlefshme eshte kjo metode ne shqiperi???
A e pranojne shoqerit qe ndonjhere jane ?ne faj? ???
Sa rendesi ka per ata pikerisht ky ?reputacioni? qe duhet ruajtur per te terhequr te tjere klient???

E.H
]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>