Ze xherman khost ghard :D

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.4 Responses (Add Your Comment)

  1. Kjo eshte nje nga reklamat me te bukura per shkollat e gjuheve. E kam pare prej muajsh dhe prape kenaqem kur e shoh.

  2. Edhe mua, kjo reklame me pelqen qamet. ..edhe thojn pastaj qe gjermanet s’kan sens humori! 😀

  3. Kjo eshte nje nga reklamat me gjeniale qe kam pare ndonjehere. Ju pershendes edhe me kete tjetren – e ngjashme : http://youtube.com/watch?v=tDCb44O6Euo

  4. Joni, kjo reklama qenka beterr fare!! :&

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.