Zonat e thella e te varfera te Shqiperise

Po shfletoj librin e CK Prahalad mbi “fundin e piramides,” (kliko foton per te pare me teper) ku flitet per vendet e varfera te botes (perfshire Shqiperine) dhe flet per menyra te ndryshme investimi ne zonat e thella dhe te varfera. Di ndonjeri nga ju nese ka banka ne Shqiperi qe operojne ne zonat e thella malore te veriut dhe te jugut te Shqiperise? Nese po, sa jane % e huave qe marrin fshataret nga bankat? Po ne qytetet e medha, sa jane %?

Thjesht isha i interesuar te dija sepse dua te krahasoj me shembujt ne liber, nese metodat e perdorura ketu (per Kinen dhe Indine) funksionojne ne Shqiperi. …Faleminderit kujt do pergjigjet.]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.